Het Roda_Tweets-team bestaat uit Pim Odekerken (rechts op de foto) en Jaap de Vos (links op de foto). Beide zijn we enorm fan van Roda JC.

 

Die gedeelde hobby bracht ons in 2012 bij elkaar, door een fan-pagina te beginnen op Twitter. Sinds die dag zijn we uitgegroeid tot een van de betere en betrouw-bare fansite's. En dat is niet geheel onopgemerkt gebeurd, zo hebben we enkele malen SoccerNews.nl, VoetbalPrimeur.nl en VoetbalZone.nl gehaald met exclusief nieuws en zijn we zelfs betrokken bij RTV Parkstad's Roda Radio als co-hosts; elke dinsdagavond tussen 20.00 uur en 21.00 uur is deze radioshow te beluisteren op de regionale omroep. 

 

Wil je contact met (een van de) beide beheerders opnemen? Dat kan, check de contactpagina op deze website, of stuur direct een mailtje naar roda-tweets@outlook.com! Ook zijn wij altijd te bereiken via Sociale Media.

Wij zijn begonnen op Twitter onder de naam @roda_tweets. Momenteel zijn we ook te vinden op Facebook en Instagram, om een zo groot mogelijk publiek te bereiken. In totaal hebben wij rond de zes duizend volgers op alle drie de media samen, maar ons bereik is vele malen hoger. Wij proberen steeds met de 'trends' mee te gaan en zullen in de toekomst waarschijnlijk ook actief geraken op andere sociale media.

Wij proberen onze berichten altijd te voorzien van een zo hoog mogelijk betrouwbaar-heidspercentage. Zo proberen we altijd de bron te achterhalen en beoordelen we of de bron te betrouwen is. Uiteraard glipt er wel eens een bericht door de vingers wat, na afloop, beschouwd kan worden als onzin. Daarnaast hebben wij ook regelmatig contact met spelers als met mensen binnen de club, die ons zo nu en dan een nieuwtje mededelen.

Wij zijn een zeer actieve fan-pagina van Roda JC. We proberen het laatste nieuws altijd als eerste te melden, maar door school is dit niet altijd even makkelijk. Onze richtlijn is daarom om het laatste nieuws altijd binnen 24 uur op onze website/pagina's te vermelden. De hoogste prioriteit geniet ons Twitteraccount, hierop zijn wij het meest actief en staat ook vaak exclusief nieuws dat geschikt is voor de 280 beschikbare karakters.