Ook in het huidige seizoen zullen we weer een 'Miner of the Match' verkiezing houden na afloop van een gespeelde wedstrijd in de Eredivisie, KNVB Beker of Play Off-wedstrijd. Door een samenwerking met RTV Parkstad's RODA Radio staat de naam van de regionale omroep in de naam.

 

Aan de MOTM-verkiezing hebben wij enkele regels toegepast, waardoor de stemming eerlijker verloopt:

 

 

  1. Je kunt alleen aan de 'RTV Parkstad Miner of the Match'-verkiezing meedoen, indien je een Twitteraccount hebt waarmee je ons volgt.
  2. Je stemt vervolgens, door middel van een door ons geplaatste poll, op de speler die jij in die wedstrijd het best presterende vond.
  3. We geven drie keuze mogelijkheden, waarbij de doelpuntenmaker(s) altijd een keuze is. De overige keuzes baseren wij op 'aantal reddingen', 'aantal succesvolle loopacties', 'aantal gewonnen duels', etcetera. 
  4. De speler die bij de MOTM verkiezing als eerste eindigt krijgt twee punten, nummer twee krijgt één punt en nummer drie krijgt geen punten.
  5. Wij houden de puntentelling bij en zullen - randomwise -  tussenstanden vrijgeven via de Facebook-pagina van RODA Radio.
  6. Een MOTM-verkiezing zal alleen gedaan worden bij een winstpartij of gelijkspel, bij een verliespartij worden er geen punten uitgedeeld of alleen aan de door ons gekozen beste man op het veld. Deze is vervolgens wel te vinden op de website en in de uitzending van RODA Radio.
  7. Een MOTM-verkiezing kan alleen door een Roda JC speler worden gewonnen en dus niet door een speler van de tegenpartij.
  8. Elke dinsdagavond zal tussen 20.00 uur en 21.00 uur op RTV Parkstad bekend worden gemaakt wie de MOTM is geworden. Daarna zal het ook op de sociale media worden gedeeld.
  9. Aan het eind van het seizoen maken wij de 'RTV Parkstad Miner of the Season' bekend. Dit is de speler die, aan het eind van de rit, de meeste punten heeft verzameld.

 

Klik hier om alle Miner of the Match-winnaars per wedstrijd te bekijken!