Roda JC is verbaast over berichtgeving omtrent rechtszaak

Eerder vandaag verscheen er op L1 en 1Limburg - evenals op deze website - een artikel over een door Roda JC Kerkrade aangespannen rechtszaak tegen Aleksei Korotaev over de bevroren twee miljoen euro bij een notaris in Heerlen. De club heeft echter met verbazing gereageerd op onvolledige en uit zijn verband gerukte stuk.

 

"In mei 2017 heeft Roda JC beslag gelegd op de gelden van de bankrekening bij de notaris, dit om te voorkomen dat deze gelden terug zouden vloeien naar Dubai. Echter, om te voorkomen dat het beslag zou vervallen heeft de club een rechtszaak moeten aanspannen over de vraag wie recht heeft op deze gelden," staat er op de clubwebsite van de Zuid-Limburgers te lezen. "Het starten van deze rechtszaak heeft de club in goed overleg met Aleksei Korotaev zo lang mogelijk uitgesteld. Onlangs hebben we dit, eveneens in goed overleg met Aleksei Korotaev, noodgedwongen in gang moeten zetten. Nog steeds is de club in overleg met Korotaev om hier een goede oplossing voor te vinden buiten de rechter om."

 

Om de situatie duidelijk te maken, meldt Roda JC ook nogmaals dat 'het nog steeds in goed contact staat met Aleksei Korotaev'.

 

foto: Roda_Tweets