Directie Medisana witheet over gang van zaken Roda JC

Medisana Benelux-directeur Maurice Jongen heeft zich op LinkedIn negatief geuit tegenover de gang van zaken in de afgelopen jaar bij 'zijn' club. De rugsponsor, die al zes jaar prijkt op het shirt van de Kerkradenaren, is klaar met de 'vriendjespolitiek' binnen de club.

 

"Ik ben boos, heel boos over hoe jaren van wanbeleid en vriendjespolitiek mijn club aan de rand van de afgrond brachten," valt er te lezen op het profiel van Jongen. Hij gaat verder: "Ik ben boos over een trainer die als een zoutzak in de dug-out zit tijdens een play-off wedstrijd (als de trainer al als een zoutzak daar zit, kun je niet verwachten dat de spelers gaan rennen). Ik ben boos over een keeper die blunder na blunder maakt, maar vrolijk mag blijven staan. Ik ben boos over een wedstrijd over leven en dood gaat en waar niet eens een kaart valt, over elf lamzakken op het veld, over een eigenaar die een club koopt en er vervolgens niets meer mee doet. Dat is volgens mij hetzelfde als een auto kopen, hem niet onderhouden en dan verbaasd staan kijken als hij het niet meer doet."

 

In hoeverre Jongen's openlijke commentaar gevolgen heeft over een hernieuwde sponsordeal is onduidelijk, maar dat de geboren Kerkradenaar veranderingen wilt zien lijkt duidelijk.

 

foto: ProShots