Ook Remans en Novakovic krijgen contract

In navolging van Livio Milts, hebben ook jeugdspelers Mart Remans (foto) en Radomir Novakovic een profcontract ontvangen van Roda JC Kerkrade. Remans en Novakovic liggen nu tot de zomer van 2020 vast in Kerkrade.

 

De in Limburg geboren Mart Remans (19 jaar) is aanvaller en doorliep de gehele jeugdopleiding van Roda JC. Radomir Novakovic is een Servisch-Duitse doelman, die deze zomer uit de jeugdopleiding van Borussia Mönchengladbach werd gepikt. Beide trainen al een tijdje mee bij de A-kern. Laatstgenoemde zat dit seizoen al zes maal op de reservebank van het eerste.

 

Technisch Directeur Harm van Veldhoven vindt het mooi om te zien dat de club met Remans een speler uit de eigen streek voor twee jaar heeft kunnen vastleggen: “Mart heeft zich uitstekend ontwikkeld en is opgeleid tot een aanvaller die op meerdere posities uit de voeten kan en bovendien beschikt over scorend vermogen. Daarnaast zijn we natuurlijk ook verheugd met de overeenkomst die we hebben gesloten met Radomir Novakovic, een hele talentvolle doelman die op termijn zou kunnen uitgroeien tot eerste keeper van de club."

 

foto: Roda JC Kerkrade