Dario Dumic ook op lijstje Roda JC

De directie van Roda JC Kerkrade laat geen gras groeien over de zoektocht naar de vervanger van de gisteren verkochte Frederic Ananou. Donderdagochtend weet 1Limburg te melden dat FC Utrecht-speler Dario Dumic 'in the picture' staat. Eerder werd al bekend dat AZ'er Rens van Eijden ook een optie is.

 

Zowel de 25-jarige Bosniër (op de foto in het shirt van NEC Nijmegen) als Van Eijden komen bij hun ploeg niet aan bod. En beide zijn oude bekenden van Robert Molenaar die, in zijn tijd als assistent-coach van NEC, met beide heren heeft samengewerkt. Competitiegenoot en degradatie-concurrent Sparta Rotterdam is ook geïnteresseerd in de diensten van zowel Dumic als Van Eijden.

 

Of het bij Dumic gaat over een aankoop- of een huurdeal, is onduidelijk. Bij Van Eijden moet Roda JC wel overgaan op een permanente transfer. De verdediger zelf wilt niet voor een half seizoen worden uitgeleend aan een andere ploeg, hij wilt een meerjarig contract tekenen bij zijn nieuwe bestemming.

 

Transferopbrengst

Het eerder genoemde medium meent ook de transfersom, die FC Ingolstadt betaald zou hebben voor Frederic Ananou, te weten. Vanuit Beieren zou er net iets minder als een half miljoen zijn overgemaakt naar de Kerkraadse Eredivisionist voor de Duits jeugdinternational.

 

foto: ProShots