Avdijaj hoopt zaterdag al zijn kunsten te mogen tonen

Zin in het duel tegen FC Twente van komende zaterdag heeft Donis Avdijaj zeker. De aanvaller, die deze week zijn huurcontract bij Roda JC Kerkrade ondertekende, vertelt tegenover 1Limburg dat hij zich goed voelt en er vanuit gaat te zullen spelen.

 

Aan drijfveer ontbreekt het niet bij de eenvoudig Kosovaars international: "Op het veld ben ik als een tijger. Ik haat het om te verliezen en vecht voor elke overwinning," citeert het eerder genoemde medium. "Ik houd ervan om aan de bal te zijn, doelpunten te maken en de supporters laten zien wat ik kan." Op zijn Instagrampagina schrijft Avdijaj dat hij erg verheugd is, onderdeel te zijn van Roda: "De gesprekken met Huub Stevens over de club, de clubhistorie en de fans hebben mij grotendeels overtuigd. En ik ben zelf al eens komen kijken tijdens een duel. Dat alles heeft mij een goed gevoel gegeven. Ik wil deel uitmaken van de selectie die lijfsbehoud gaat realiseren dit seizoen."

 

In het thuisduel van komende zaterdag tegen FC Twente hoopt Avdijaj zijn kunsten al te mogen tonen: "Roda JC zoekt iemand met mijn kwaliteiten. Dus ik denk dat ik het zaterdag op het veld mag laten zien," aldus de 21-jarige aanvaller tegenover 1Limburg. "Ik merk dat ik hier zowel het vertrouwen heb van de trainer als dat van de spelers. Ik wil minuten maken daarom ben ik blij hier te zijn."

 

Aanwinst

Trainer Robert Molenaar is blij met de komst van Avdijaj en ziet hem ook als aanwinst voor het team. Maar de coach laat het nog even in het midden of de spits het veld mag betreden: "Donis mag overal vanuit gaan. We hebben hem er niet voor niks bij gehaald. Maar ik doe nooit uitspraken over wie er wel of wie er niet gaan spelen."

 

foto: Imago