Van Veldhoven ziet in Boymans geen versterking

Hoewel Roda JC Kerkrade nog altijd opzoek is naar versterkingen wijst technisch directeur Harm van Veldhoven de naam van Ruud Boymans naar 'het rijk der fabelen', aldus Voetbal International. De Kerkraadse club is opzoek naar scorend vermogen op de zijkanten.

 

Van Veldhoven benadrukt ook nogmaals dat er geen karrenvracht aan nieuwe spelers gaat komen richting het Parkstad Limburg Stadion. Een klein impuls geven aan de huidige selectie is het doel. "We hebben heel weinig geld, maar we trachten toch wat te realiseren", aldus Van Veldhoven tegen het eerder genoemde medium. "Dan moet je denken aan één à twee spelers. Misschien transfervrij, misschien op huurbasis. We doen wat we kunnen."

 

Voor het einde van deze week hoopt de Belgische td al beet te hebben. De naam van de 28-jarige Limburger Ruud Boymans zou gevallen zijn en is transfervrij na zijn vertrek bij Al-Shabab (Verenigde Arabische Emiraten). Maar dat gerucht ontkracht Van Veldhoven bij VI: "De naam is wel voorbijgekomen, maar met dat type zijn we met Dani en Jorn (Schahin en Vancamp,red.) al voorzien. Als we er al in de punt van de aanval wat bij zouden halen, dan is dat eerder een snelle spits."

 

foto: Voetbal International