Wim Collard: "Kramer is niet beter dan onze Schahin"

Dat Roda JC Kerkrade zich in de winterstop gaat versterken, staat niet ter discussie. Zo laat algemeen directeur Wim Collard weten bij L1 Radio. De prioriteit ligt bij een vleugelaanvaller en niet zozeer bij een spits, zoals Michiel Kramer die weg mag bij Feyenoord.

 

"Ik denk niet dat Kramer beter is dan onze Dani Schahin," aldus Collard. Door de goede band tussen Feyenoord en Harm van Veldhoven was het voor velen een makkelijke rekensom dat Kramer - die bij Feyenoord weg moet wegens het eten van een broodje kroket in de rust - naar Kerkrade zou komen, maar dat lijkt dus niet te gaan gebeuren. Collard: "We kijken naar een of twee versterkingen, aanvallende versterkingen wel te verstaan. En daarbij zoeken we naar nieuwe vleugelaanvallers."

 

Of de gehuurde Simon Gustafson na de winterstop nog steeds in Kerkraadse dienst is, is nog onduidelijk. "Wij houden hem graag erbij, en gaan daar ook vanuit", aldus Collard over de situatie. "Maar als Feyenoord hem nodig heeft, dan hebben we geen andere keuze dan hem te laten gaan."

 

foto: ProShots