Korotaev heeft goede hoop in afhandeling rechtszaak

Geldschieter Aleksei Korotaev heeft aan de directie van Roda JC Kerkrade laten weten dat hij goede hoop heeft in het snel en goed afsluiten van de rechtszaak tegen hem. Dat laat algemeen directeur Wim Collard weten tegenover L1 Radio.

 

"Vrijdag hebben we weer uitgebreid via Skype met elkaar gesproken", zegt Collard in het voorzittersdiner van de radio-omroep. "Hij zegt dat hij nu al een deal kan sluiten met justitie om het definitief af te ronden, maar hij wil dat niet omdat hij 100 procent is overtuigd van zijn volledige onschuld." Collard zegt te hopen dat de rechtszaak komende transferperiode ten einde raakt, maar dat hij daar geen zekerheid over heeft.

 

De deur tussen Roda JC en Korotaev is nog niet gesloten. Beide partijen willen met elkaar verder en de Zwitserse zakenman, die al een geruime tijd op borgtocht vrij is, chartert bij zijn netwerk voor andere partijen om mee te investeren. Mocht Korotaev vrij komen, staat er een bedrag van twee miljoen euro op Roda te wachten bij een notaris uit Heerlen.

 

foto: ProShots