Feyenoord denkt aan terughalen van Simon Gustafson

Het zou zomaar kunnen dat Simon Gustafson in de winter terugkeert naar Feyenoord. Trainer van de Rotterdammers, Giovanni van Bronkhorst, laat dat weten aan RTV Reijnmond. Gustafson werd afgelopen zomer door Roda JC Kerkrade gehuurd van Feyenoord en in zijn contract is een terughaal-optie opgenomen.

 

"Na de eerste seizoenshelft zullen we daarover gaan praten en uiteindelijk een beslissing nemen of we die optie gaan lichten", aldus Van Bronckhorst, die tevreden terugkijkt naar de ontwikkeling van Gustafson. "Hij heeft de kwaliteiten, maar heeft afgelopen seizoen weinig gespeeld. Het is goed voor hem en voor ons dat hij nu bij Roda JC speelt.'

 

Dat die optie er is, bevestigde de middenvelder ook zelf in gesprek met het Zweedse Fotsbollbladet: "De optie is er meer uit voorzorg, bijvoorbeeld wanneer ze met een hoop blessures te maken zouden krijgen. Dat lijkt nu niet het geval. Het is de bedoeling dat ik het seizoen afmaak bij Roda JC, maar je weet natuurlijk nooit wat er kan gebeuren," aldus Gustafson.

 

foto: Pro Shots