Frederic Ananou vervangt Adil Auassar in de basis

In deze rubriek op vermelden wij, voorafgaand aan elk duel, de spelers die wegens blessures en/of schorsingen niet mee kunnen doen in de eerstvolgende wedstrijd. Vandaag kijken we vooruit naar het duel van vanavond: ADO Den Haag-Roda JC Kerkrade. Wie moet er straks in het Cars Jeans Stadion toekijken?

 

ADO Den Haag: Bij de residentieclub zijn er vier spelers niet beschikbaar voor keuzeheer Fons Groenendijk. Lazio Roma-huurling Ricardo Kishna staat al langere tijd aan de kant door een knieblessure. Wilfried Kanon kan ook niet in actie komen, hij heeft een enkelkwetsuur opgelopen afgelopen weekend. Aanvaller Melvyn Lorenzen en verdediger Tommie Beugelsdijk moeten ook beide toekijken vanavond. Zij hebben last van hun hamstrings.

 

Roda JC Kerkrade: Naast de langdurig geblesseerde Mitchel Paulissen en Célestin Djim (beiden hanstrings) en Ashton Götz, die al een tijdje ernaast staat vanwege een zachte lies en een buikspierblessure, is ook aanvoerder Adil Auassar niet erbij. De verdediger kreeg afgelopen speelronde een rode kaart tegen FC Groningen en is één duel geschorst. Zijn plek wordt ingevuld door de Duitse jeugdinternational Frederic Ananou, dat vertelde trainer Robert Molenaar gisteren tegen de media.