Drie afwezigen bij Roda, Padt en Veldwijk onzeker bij Groningen

In deze rubriek op vermelden wij, voorafgaand aan elk duel, de spelers die wegens blessures en/of schorsingen niet mee kunnen doen in de eerstvolgende wedstrijd. Vandaag kijken we vooruit naar het duel van morgenmiddag: Roda JC Kerkrade-FC Groningen. Wie moet morgen het koude lunchduel in Kerkrade missen?

 

Roda JC Kerkrade: Bij de Kerkradenaren ontbreken nog steeds Mitchel Paulissen en Célestin Djim door kruisbandblessures. Ook Ashton Götz, die vorige week het duel tegen SC Heerenveen aan zich voorbij moest laten gaan, is nog niet fit. De rechtsback is nog niet hersteld van zijn buikspierkwetsuur en zal komende week een MRI-scan krijgen. 

 

FC Groningen: Bij de Groningers ontbreken Kasper Larsen en Ajdin Rustic. Larsen heeft een achillespeesblessure en is herstellende in Italië en Rustic heeft last van zijn lies. Ruben Jenssen is ziek en reist ook niet af naar het Parkstad Limburg Stadion. Of trainer Ernest Faber beroep kan doen op de diensten van doelman Segio Padt en aanvaller Lars Veldwijk, is nog twijfelachtig. Padt is ziek en de Zuid-Afrikaans international Lars Veldwijk heeft nekklachten.