Roda JC en Sanharib Malki gaan niet met elkaar verder

Er komt geen tweede dienstverband van Sanharib Malki bij Roda JC Kerkrade. De 33-jarige spits heeft dik twee maanden meegetraind bij de club, maar de club ziet niets in een rentree van de aanvaller in het Geel-Zwart.

 

"In een onderhoudend gesprek is weloverwogen het besluit genomen dat Sanharib nu niet past in het plaatje van datgene wat de club voor ogen heeft," aldus de clubwebsite. "Sanharib heeft een grote staat van dienst en tot dusver een prachtige carrière opgebouwd. In zijn periode bij Roda JC is Sanharib bovendien heel verdienstelijk geweest. De afgelopen weken heeft de club hem mede daarom ook de mogelijkheid geboden om zijn conditie bij Roda JC op peil te brengen."

 

Medio september verscheen Malki voor het eerst op de training van de Kerkraadse Eredivisionist, om zijn conditie op peil te brengen en om trainingsritme op te doen. De Syirër sprak destijds ook van een grote WK-wens, om zijn land te vertegenwoordigen in Rusland, komende zomer. Maar het Aziatische land werd door Australië al uitgeschakeld.

 

foto: De Limburger