Directie gaat gesprek aan met boze supporters

Het directie-trio Harm van Veldhoven, Wim Collard en Nick Janssen zullen woensdag aanwezig zijn bij een bijeenkomst om tekst en uitleg te geven over de huidige gang van zaken. De supportersverenigingen en fanclubs plaatsten gisteren deze oproep op Facebook.

 

Roda JC Kerkrade staat er na zes competitierondes niet al te florisant voor, zowel op sportief gebied als in financieel aspect is het niet goed. Hoofdcoach Robert Molenaar wist, met zijn ploeg nog geen punten te halen en de ingediende begroting is nog in behandeling door de KNVB. De supporters die het initiatief namen voor de bijeenkomst, willen graag vanuit de club horen hoe dit mogelijk is en hoe de club denkt, het tij te kunnen keren.

 

Naast de drie directeuren zijn ook Hessel Meijer (Raad van Commissarissen), Sef Vergoossen en Huub Stevens (beide adviseur) bereid tot het beantwoorden van vragen. Fans die niet in staat zijn, aanwezig te zijn, kunnen een vraag indienen via deze link.

 

De bijeenkomst staat geplant op woensdagavond, morgen, om 19.00 uur in de brasserie De Gele Kaart, rechts van de hoofdingang van het Parkstad Limburg Stadion.

 

foto: L1