Jong Roda JC speelt vanavond tegen Jong PEC Zwolle

Het tweede elftal van Roda JC Kerkrade speelt vanavond een bekerwedstrijd in het Parkstad Limburg Stadion tegen Jong PEC Zwolle. Het thuisduel begint om 18.30 uur. Toeschouwers kunnen plaatsnemen op de Hoofdtribune (Noord).

 

Voor de mensen die niet aanwezig kunnen zijn bij het duel, maar toch willen kijken, is het mogelijk om via de 'PEC Zwolle TV'-app de wedstrijd live te bekijken. Het gebruik van die app is gratis.

 

 

 

UPDATE: Jong Roda verliest en is uitgebekerd

Het team van trainer Eric van der Luer is vanavond door Jong PEC Zwolle al vroeg in het toernooi uitgeschakeld. Het tweede team van Roda JC verloor met 3-1 van de Zwollenaren: Rogier Benschop opende de score in de tweede minuut, Jochem van Putten verdubbelde de score na bijna een half uur voetbal na 84 minuten voetbal verzorgde Benschop met zijn tweede treffer, definitief de winst voor PEC Zwolle. In de blessuretijd kon Roda JC, via Jeremy Mayele, nog iets terug doen.

 

Opstelling Jong Roda JC Kerkrade: Roex - Schlösser, Van Eijma, Rodriquez - Souren, Van Hoogdalem, Munkana, Milts - Bwanga, Remans, Ngoy

 

Wisselspelers: Novakovic, Erhaiyel, Chudik, Paumen, Flapper, Meijers, Haydary

 

Pfoto: Roda JC Kerkrade