Twee rechtsbacks op proef in Kerkrade - #TDD

Roda JC Kerkrade heeft op de laatste dag van de transfermarkt twee spelers op proef genomen. De Duitser Ashton Götz en de Belg Laurens Paulussen werken vandaag een training af in het Parkstad Limburg Stadion, in afwachting van een eventueel contract.

 

 

Eerstgenoemde was gisteren al van de partij tijdens een training. De 24-jarige back is sinds deze zomer transfervrij, nadat de Duitse Bundesliga-club Hamburger SV zijn contract niet verlengde. Götz, die elf duels voor het eerste van HSV heeft gespeeld, kan niet alleen uit de voeten als een rechtsback, maar is ook inzetbaar als linksback, rechtsvoor en centrale middenvelder. Door zijn transfervrije status zou de clubleiding van Roda JC hem ook nog na het verstrijken van de deadline (23.59 uur vanavond) bij de club kunnen halen.

 

 

Laurens Paulussen - niet te verwisselen met huidig Roda JC-speler Mitchel Paulissen - is bij KV Mechelen onnodig geworden na het aantrekken van Ivan Tomecak, eerder vandaag. De 27-jarige oud jeugdinternational van België mag daardoor de Belgische club verlaten, waarna Roda JC direct interesse toonde in hem.

 

foto: WIMMERS