'Roda JC ziet Karim Rossi als mogelijke versterking'

Roda JC Kerkrade heeft de 23-jarige Zwitserse aanvaller Karim Rossi op zijn radar staan. Rossi staat daarnaast ook in de belangstelling van Willem II, ADO Den Haag, NEC en Go Ahead Eagles, aldus voetbal-nieuwspagina VoetbalPrimeur.

 

Momenteel werkt Rossi voor de tweede keer een oefenstage af bij Willem II. Volgens zijn zakenwaarnemer is dat in afwachting van een contract. In de tijd tussen zijn eerste proefperiode bij de Tilburgers en nu, is de belangstelling van de vier andere, Nederlandse clubs gekomen, waaronder ook Roda JC.

 

"Roda JC heeft inderdaad ook navraag gedaan, maar de club liet weten eerst spelers te willen verkopen. De club heeft wel al gesproken over de salariseisen van Karim. ADO Den Haag is in afwachting wat de andere clubs gaan doen," aldus de zakenwaarnemer.

 

Mocht Roda JC ook echt concreet worden, kan het hem transfervrij aan zijn selectie toevoegen. Rossi is, na zijn vertrek bij het Zwitserse FC Lugano, clubloos. Eerder speelde hij voor onderanderen de jeugdteams van Stoke City en Hull City. Ook speelde hij, op huurbasis, voor Zulte Waregem.

 

foto: spezia calcio news