Martin Milec keert komend seizoen niet meer terug bij Roda JC

Roda JC Kerkrade heeft komend seizoen, zoals verwacht, niet meer de beschikking over Martin Milec. De opkomende rechtsback laat aan Roda_Tweets weten na de zomer niet meer terug te keren naar Zuid-Limburg. Milec werd anderhalf jaar gehuurd van Standard Luik.

 

"Nee, ik zal komend seizoen niet meer voor Roda JC spelen," zegt de 25-jarige Sloveense verdediger tegenover ons. "Voor nu ga ik terug naar Luik, maar een transfer naar een andere club zou ook zomaar kunnen." Daarmee zijn de geruchten over een mogelijk langer verblijf van hem, ontkracht.

 

Dankwoord

Wel wilt Milec nog iets kwijt over zijn tijd bij Roda JC: "Ik wil alle fans, stafleden en iedereen bij de club heel hartelijk bedanken. Het was voor mij een eer om voor deze club te mogen spelen. Daarnaast heb ik met fijne spelers samen mogen spelen en heb ik vrienden eraan overgehouden. Ik zal dit niet meer zo snel vergeten."

 

In totaal heeft Milec 41 keer de clubkleuren van Roda JC verdedigd. Daarin heeft hij één assist gegeven. In de Play Offs-finale tegen MVV Maastricht werd hij gepasseerd door Henk Dijkhuizen, die een contractvoorstel heeft ontvangen voor het komende seizoen.

 

foto: Pro Shots