Harm van Veldhoven nieuwe technisch directeur Roda JC

Harm van Veldhoven is definitief terug bij Roda JC Kerkrade. De oud-trainer bevestigd tegenover L1 dat hij een contract voor onbepaalde tijd als nieuwe technisch directeur zal ondertekenen. Van Veldhoven komt over van FC Eindhoven.

 

"Ik heb er heel veel zin in. Ik heb een hele mooie tijd gehad bij Roda en ik hoop dat die tijd weer terugkomt. Ik wil handelen naar het budget dat ik heb, belangrijk is om nuchter en realistisch te blijven en om de continuïteit bij Roda terug te brengen", aldus de 54-jarige Belg.

 

Bij FC Eindhoven vertolkte hij een soort zelfde functie als hij nu bij Roda JC zal gaan doen. Eind deze week zal er volgens Van Veldhoven een officieel moment zijn.

 

Ton Caanen

Doordat Van Veldhoven de functie van td zal gaan bekleden, is hij de opvolger van de uit functie geheven Ton Caanen. De Limburger raakte na zijn transferbeleid en manier van doen, een paar weken voor het einde van het seizoen zijn baan kwijt. Terwijl Roda in degradatienood zat, ging Caanen op zakenreis naar Zuid-Amerika, dat bleek de druppel voor de toen nog zittende Raad van Commissarissen.

 

foto: Photo News