Roda JC verliest reservedoelman aan FC Dordrecht

Nick Wolters verlaat Roda JC Kerkrade komende zomer voor FC Dordrecht. De 23-jarige doelman, die transfervrij vertrekt uit Zuid-Limburg, hoopt met de overstap door te kunnen groeien in zijn carrière. 

 

De sluitpost speelde sinds 2014 voor Roda JC, dat hem overnam van amateurvereniging VV Chevrèmont. Wolters, die beschikt over een goeie traptechniek en sterk is op de lijn, speelde geen duels voor de hoofdmacht en diende in de laatste weken als tweede doelman, nadat Yves de Winter niet tevreden was met zijn rol en zich 'ziek' meldde.

 

In Dordrecht heeft Wolters een contract voor één seizoen voor een seizoen ondertekend, waarin een optie voor een tweede seizoen is opgenomen. Op de clubwebsite van De Schapenkoppen vertelt hij dat er meerdere clubs belangstelling toonden, maar expliciet voor Dordt koos door de ontwikkeling die Warner Hahn doormaakte bij de club en daardoor een transfer naar Feyenoord verdiende. 

 

 

Het team van Roda_Tweets wenst Nick veel succes in zijn verdere carrière en hopen hem ooit nog eens terug te zien in het Parkstad Limburg Stadion!

foto: Roda JC Kerkrade